marți, 13 ianuarie 2015

Nu sunt sinonime, dar putem pune egal între IUBIRE şi FERICIRE!Iubeşte în primul rând viaţa şi tot ceea ce îţi ofera ea, pentru ca mai apoi să poţi oferi, pentru ca mai apoi să poţi iubi clipe, momente sau persoane. Oricât de egoist ar părea iubeşte-te în primul rând pe tine, pentru ca mai apoi să poţi iubi universul şi tot ceea ce îţi oferă el mai frumos.

Iubeşte la timp şi în timp, aceasta e regula principală a fericirii. Bucură-te de moment, de ceea ce primeşti sau de ceea ce poţi oferi.

Dar care sunt principalele forme de manifestare a iubirii?
Iubirea se manifestă diferit de la caz la caz, însă fericirea o simţim, cu toţii, aproape la fel, mai tăcut sau mai euforic.

Şi atunci totul poate să pornească de la o sclipire în ochi, de la o îmbraţişare, de la o vorbă frumoasă, de la tandreţuri, de la plăceri, de la momentele petrecute împreună, indiferent de timp, moment sau loc. Reţineţi un lucru: cu cât ridicaţi intensitatea acestor clipe, cu atât creşteţi şi bucuria momentului, bucurie ce se va transforma ulterior în fericire generală.

Există şi întămplări care ne pot înfrâna în drumul nostru, dar dacă la fiecare moment de acest tip, ne oprim puţin pentru a observa, pentru a înţelege, atunci drumul nostru pe mai departe este în siguranţă.

De la fericire la împlinire mai este doar un singur pas. Şi totul ţine de tine!

Iubirea nu se caută. Iubirea se aşteaptă. Cu cât aşteptarea este mai lungă, cu atât mai mare este pregătirea momentului ce va să vină. Să vedeţi atunci fericire. Sunteţi pregătiţi?